#177030
Anonym

Hej Jesper.

Dette er ikke længere helt korrekt. Reglerne i 2011 siger du kan indskyde kr. 100.000,-, også som engangs beløb, og modtage fuld fradrag i topskat, uden at forpligtige dig yderligere. Det samme vil gøre sig gældende for de nye regler (Er jeg 99% sikker på, uden at have nærsturderet dem endnu). Tidligere var der ikke en maksimal indskuds grænse, hvorfor disse regler blev lavet, for at sikre engangsindskud i milion klassen ved f.eks. udbetaling af bonusser, salg af virksom og lignende ikke blev ren skatte tænkning med staten som tabere De regler du referere til, var de tidligere gældende regler. Så i den henseende kan OBS indbetaler som han lyster op til grænsen.

OBS, ang afkast er finansrådets vejlende satser 7% på aktier og 4% på obligationer (Ikke indeksobl), hvorfor en 50/50 fordeling vil give dig et gennemsnitlig afkast på 5,50% (Altså ifølge dem). Af yngre dato, så der er ikke tvivl ved mig, hvad du bør gøre.
Glad for,hvis mit indlæg har hjulpet dig med at træffe en beslutning.
Hvis det er fordi du får hevet nogle gode afkast hjem af dine egne investeringer i pensionsdepotet, så ville jeg nu krydse fingre for du alligevel havner i topskat… Jo mere skat man betaler, jo mere har man tjent:p….

God nat
Bonkfish.