#176736
HJL

Hvordan du finder en lejer ved jeg intet om.

Men vedr. lånet.

Jeg har en kolega der også bor i Nordjyllan, han kan heller ikke sælge. Det er et stort problem på de kanter.

Jeg mener godt det kan betale sig at overveje en omlægning.

De nuv. lave renter på et F5 lån vil bestemt være værd at overveje. Hvis I får solgt hurtigt vil det være en dårlig økonomisk forretning men omvendt så har I jo fået solgt og er videre derfra.

Hvis I har det økonomisk hårdt nu mener jeg at besparelsen nu og her godt kan opveje det mindre overskud I får ved et fremtidigt salg.

Du kan få kreditforeningen/banken til at regne på restgælds forøgelse i forhold til månedlig besparelse og så kan du selv dividere ud og se hvornår besparelsen er tjent ind.

Hvis I vælger omlægning bør I overveje at vente til næste kreditortermin sikkert 1/4 for på den måde at sparre rente. Husk dog at opsige lånet i tide 🙂

Når jeg ikke blot skriver F1 er det fordi renterne er historisk lave nu og ingen kan spå om fremtiden så hvis jeres økonomiske situation er hård bør I ikke satse på F1, dette er dog en smags sag.

Jeg mener ikke I behøves at frygte F5 og så et hurtigt salg. Risikoen for at renten falder væsentligt fra nuv. vurdere jeg som lille dvs. sandsynligheden for at det bliver meget dyrt at komme ud af en F5 optaget nu er lille.
(dette hører jeg gerne andres bud på).

Mvh HJL