#176560
test

Jeg tror det afgørende bliver vurderingen af jeres budget i relation til om i kan låne eller ej. Om der løn sedler eller bare en kontrakt tror jeg ikke er afgørende for om i kan få lånet eller ej.

Gode råd jo om det jeg forsøgt at “sige” tidligere er jo at hvis du er i tvivl om i har råd så vent med at køb. Er du ikke i tvivl og baseret du denne mangel på tvivl på det budget du har lagt og også gerne en følsomhedsberegning på jeres økonomi så fint så skal i nok få ja og alt er vel. I “gamle dage” da jeg købte hus var det almindeligt at man som par lavede budget ud fra hvad nu hvis at en er på dagpenge. Det er der så mange der siger at man ikke skal gøre i dag, men hvis den nye regering kommer til at få magt som de har agt bliver det dyrere at arbejde hårdt og bo i hus. Så det giver efter min mening god mening at lave et alternativ budget hvor man regner med nogen af de ting der kunne ske i ens liv. Vælger du eller din man at gå på barsel vil dagpenge situationen kunne bliver aktuel i en periode afhængigt af ansættelses forhold.

De der tommelfinger regler med hvor meget man har råd til af værdi ud fra hvad man tjener er kun tommelfinger regler. Jeg har f.eks. købt et hus til kun 1,1 mill men har så også brugt ca. 700.000 kr på at forbedre det. I køber et noget nyere hus som forhåbentligt er helt i ordren.

held og lykke med det hele og velkommen hjem.

ps. _Nogen af kommentarene i offentlige forumer som det her er af en karakter så det burde værre overflødigt at kommentere på dem. Tag dig ikke af det. Godweekend