Forside Fora Privatøkonomi Mon vi får et ja i banken/kreditforeningen? Mon vi får et ja i banken/kreditforeningen?

#176546
Anonym

Der må jeg blive dig svar skyldig. Jeg ved faktisk ikke, om banken ejer sin egen realkreditforening, men måske ved du det? Vi har Danske Bank.

Jeg tænker du måske har ret i, at hun vil have nemmere ved at få bevilliget os et lån, hvis hun i sin anbefaling til kreditforeingen kan oplyse, at vi selv har de 5%.

Mht lønnen, så står min mand for næsten 2/3 af vores indtægt, og han vil jo under ingen omstændigheder stoppe i sit nuværende job før han har et tilsvarende. Jeg selv har lovning på en ansættelse, men meget kan jo ske inden 1/7.

Og ja, du må meget gerne spørge hvor i landet vi er. Vi er i Holbæk 🙂 Så gå du blot ind og find huset. Og nej, der har ikke været mange af den type huse til salg de sidste par år, så derfor vil vi meget gerne slå til nu.

Men ak, selvfølgelig er der ingen der kan komme med et entydigt svar på vores spørgsmål, og det havde vi heller ikke forventet. Måske blot en tilkendegivelse af jeres fornemmelser.

P.S: Hvis vores lejere siger op, bliver det ikke svært at leje den ud igen. Lejligheden ligger i København, og er billig og attraktiv. Så det er vi slet ikke nervøse for, og det er banken heller ikke. Hun sagde endda, at vi lige så godt kunne holde den ude af regnestykket.