#176442
Anonym

Som jeg skrev i starten er banken ikke ligefrem velvillig til at hjælpe. Jeg har henvendt mig flere gange med det svar at de vil tage sagen op med deres kreditafdeling, og længere kommer jeg ikke. Til trods for flere henvendelser.

Den samlede gæld for begge biler var 180.000 kr. Vi havde to biler, en til en værdi af 60.000 (Bil A) og en til en værdi af 80.000 (Bil B). Min kæreste betaler meget modvilligt af på gælden efter bruddet, og jeg frygter at hun vil stoppe betalingerne. Derfor henvender jeg mig til banken med henblik på at få splittet gælden op. Kravet er at gælden deles lige op, hvilket jeg indvilliger i, til trods for at jeg får bilen med lavest værdi.

Der bliver udarbejdet to lånedokumenter pålydende samme beløb, et til mig og et til hende. På den måde deles gælden op. Mit problem er som tidligere beskrevet at hendes dokument gav pant i bil B som på intet tidspunkt har været registreret i hendes navn, og nu nægter hun at få bilen omregistreret. Jeg har kun skrevet under på mit lånedokument, og hun på hendes. Altså har hun vel, efter min mening, optaget pant i en genstand hun aldrig har været “ejer” af?

Det jeg reelt leder efter er om sådan et pant kan være gyldigt?
Jeg er ikke interesseret i værdien af bilen eller andet, jeg vil egentlig bare gerne ha den omregistreret i hendes navn.