#176410
HJL

Hvis I sparer ekstra op vil jeg foreslå dig at kigge efter de stadigt flere banker der tilbyder samme rente på indlån som boliglån. Denne type har vi netop fået hos Danske Bank og det giver os en god tryghed fordi vi ikke binder pengene i lånet men kan hæve dem igen uden omkostninger. Således har vi meget hurtigt fået sparet en ganske fornuftig buffer op 🙂

Jeg syntes i øvrigt ikke om at der bliver draget paralleller imellem store og billige banker og dårlig service. Faktisk er min oplevelse lige det modsatte. Taler dog af spinkel erfaring da jeg ikke skifter bank så tit og ikke vil bygge mine udtalelser på hvad andre har sagt om et enkelt pengeinstitut.

Jeg vil også foreslå dig at kigge på netop din banks rentetavle inden du går til forhandlingerne.

9,5 % lyder højt men igen hvis du dengang du fik lånet kom med hatten i hånden og ingen opsparing osv. så kan du ikke forvente andet.

Hvis i sidenhænd har høvlet af lånet i en lind strøm og mere end aftalt ja så har du gode kort på hånden. Men er boligen i mellemtiden blevet overbelånt ja så tager banken sig nok godt betalt indtil boligen igen stiger lidt i værdi og du kan flytte bank.

Spændende – skriv endelig hvad resultatet blev.