#176170
Anonym

Jeg kan kun tilslutte mig kritikken!

Jeg fik sådan en sød “sælger” ja det vil jeg altså kalde det, i telefonen den dag jeg ringede og forhørte mig om Nykredit. Alt var simpelthen så fint, der var ikke den ting de ikke kunne gøre for os. Jeg er sådan en som går med livrem og seler, som man siger. Så jeg undersøgte også lidt ved at spørge dem, hvad hvis tingene ikke går så godt i ens økonomi mere? Og der fik jeg at vide at alle kunne jo ryge ind i nedture, og det var en del af livet, og det handlede jo om at støtte kunderne så de kunne komme igennem kriser og på fode igen. Det lød jo godt (og nu vil jeg lige sige at jeg på det tidspunkt havde et rigtig godt betalt job, var gift og havde et nyistandsat hus og en betalt bil) så vi skiftede.

Efter omkring et år som kunder der, blev jeg så skilt. Vi har sat huset til salg, og der er ikke noget der, men behandlingen fra Nykredit skiftede fra dag et! Pludselig følte jeg mig stemplet som en der aldrig betalte sine ting :S hver gang jeg henvendte mig var tonen hos rådgiveren hoven og flabet. Jeg fik at vide at ved bare -0,01 kr på min konto nogensinde så blev mit dankort lukket. jeg blev oven i min skilsmisse fyret pga. krisen, og da jeg så en dag stod og skulle have et midlertidigt overtræk på bare 1500 kr. i kun 4 dage, fik jeg at vide at det kunne der ikke være tale om! da jeg forklarede det var til termin, og hvad skulle jeg så gøre, var beskeden at det kunne de da sandelig ikke bekymre sig om, og hvis jeg manglede penge, så måtte jeg jo skaffe nogen!
jeg må tilstå jeg følte mig godt og grundigt pisset på. Især fordi jeg kunne garanterer pengene ville gå ind til tiden, og jeg ALDRIG har andet end betalt mine ting til tiden, altid, uden nogen undtagelser overhovedet!

Nu har de så indført en “service” som de kalder det, med autm. dækning ved overtræk. Se min situation på dagpenge, gør at i slutningen af måneden, har jeg altid et overtræk på omkring 2000 kr. beløbet ændre sig ikke, og har ikke gjort i det snart år jeg har gået ledig, det er simpelthen altid det samme. og ja, det er vi da enige om ikke er godt, overtræk er aldrig godt, men når beløbet ikke stiger, kunne det jo tyde på over sådan en lang periode, at økonomien faktisk er under stor kontol i denne husstand. Men se nu er det så således, at Nykredits ordning, er begyndt at trække penge fra min budgetkonto og sætte dem på min dankortkonto automatisk! pga af deres nye “service”. De siger at det ikke kan slåes fra, og samtidig, nægter de at føre pengene tilbage til budgetkontoen! Det ville kræve et overtræksgodkendelse, og den vil de ikke give mig! Dette efterlader mig så i situationen hvor jeg ikke kan betale mine regninger for huset (da det stadig ikke er solgt) og varme! til dette problem fik jeg bare at vide, at det var jo beklageligt, men så måtte jeg jo overleve så længe jeg kunne, og så måtte huset jo gå på tvang!!!!!!!!!
Det var simpelthen dråben! Jeg føler mig SÅ uretfærdigt behandlet, og, jeg sidder fast! Der er ingen andre banker som vil røre mig med en ildtang, da jeg sidder i en skilsmissesag med et hus som ikke er solgt, og jeg er arbejdsløs! selvom jeg er ung, og har en god uddannelse og i det hele taget gode odds, så sidder jeg bare fast i Nykredit, og jeg HADER det. Jeg føler mig simpelthen personligt ydmyget og latterliggjort. Jeg har også min lille datter boende, og med en behandling som denne, når vi ellers betaler alt til tiden, så kan jeg kun sige til alle, med mindre i er millionære, så tag ikke Nykredit! De behandler folk med penge rigtig godt, men lige så snart livet slår sine folder, og ens livssituation ryger ind i en fase hvor det kræver man får en smule forståelse, så er Nykredit simpelthen en af de værste banker der er!
Jeg kan love at det første jeg gør, når jeg enten for arbejde eller det på anden måde er muligt, bliver at flytte bank! Og jeg vil aldrig glemme den ydmygelse Nykredit har udsat mig for, og det vil jeg helt sikkert advare alle og enhver imod som jeg kommer til at snakke bank med resten af min tid.

Held og lykke til jer andre derude. Og til de poster med store følelsesudbrud, jeg kan godt forstå jer, for nogen gange bliver man bare så frustreret at man simpelthen ikke aner hvad man skal gøre. Folk som ikke har stået i en svær situation kan ikke sætte sig ind i det, og de mener bare man skal tage den med ro, for hvor slemt kan det være, og så må det vil også være ens egen skyld! Det er altså ikke altid ens egen skyld, og det går ud over helt alm. hr og fru Jensen, som ellers altid har betalt deres ting til tiden. Det skal folk lige huske på, når de kommer med alle deres kolde formaninger!
Uforudsete ting kan ramme os allesammen…..