Forside Fora Privatøkonomi Hvorfor sætter de Statsstøttende banker hele tiden renten op? Hvorfor sætter de Statsstøttende banker hele tiden renten op?

#175950
peter holm larsen

Hej Diin Moral,

Jeg synes det er SUPER og netop viser – at man sagtens kan tjene penge på Roskilde Bank – og sagtens kan tjene penge på guld – der er vel reelt minimum 50% sandsynlighed for at tabe eller vinde – enten stiger prisen eller også falder den – og jo der er vel også muligeheden at prisen er 100% konstant.

I et perfekt marked (siger netop intet om det perfekte marked findes) – men i det perfekte marked vil det vel logisk være at hvis der er borgere der tror prisen på guld stiger – så vil de købe guld op – og blive ved med det indtil prisen er steget så meget, at de ikke længere tror prisen vil stige – hvorfor stoppede du ellers selv med at købe guld – og alt mulig kapital – hvis det er den sikre vej til så at sige tjene guld 🙂

Hvem ville med sin sunde fornuft lade være med at investere i noget – hvor man selv mener der er 100% garanti for gevinst – eller er der 100% garanti – også når prisen stiger.