#175944
Anonym

Peter H. L. Det er meget du vil ligge navn til de pinlige indlæg, jeg tjente tykt hvis man tænker på hvad jeg investerede på Roskilde bank, ikke fordi det havde noget med klogskab at gøre, men simpelt hen fordi jeg lyttede til klogere mennesker, hvilket jeg finder er det STORE problem herinde, så mange kloge hoveder men kun jeres egne ideer, hvem forholder i jer til hvilken litteratur læser i, alt hvad skrives her lyder som noget i er blevet dunket oven i hovet med af tv’et.

test skrev : “Kriser kommer og går det er helt naturligt” NATURLIGT!!! kan du uddybe det??

peter holm larsen skrev : “Alle markedskræfter sike ligevægt” lad mig gætte “helt naturligt” du skrev endda under perfekte forhold, er det en Adam Smith ide?? skal også lige siges at dengang repræsenterede penge stadig værdi idag er det gæld, så der var lidt andre forudsætninger, men det svare i alligvel aldrig på!!

Du sagde også “Så øvelsen er ikke at sige at en økonomisk tilstand vil ændre sig – øvelsen er at sige hvad vej og hvornår – væsentligst”. Det var sådan set det jeg gjorde og dem der havde lyttet og købt guld havde fået pengene fire gange baglæns. . .