Forside Fora Privatøkonomi Løbetid på realkreditlån 20 eller 30 år Løbetid på realkreditlån 20 eller 30 år

#175894
HJL

Jeg skærer det gerne ud i pap; Læs venligst at jeg skriver ELLER spar op. Det er lovligt selv at undersøge hvad man betaler i rente på lånet hvilket aubergine så har styr på fint fint, så lad være med at afdrag, men spar op ved siden af.

Pointen var blot at du bør have en likvid formue i buffer når du er teknisk insolvent og overvejer F1 lån og gambling på børsen.

Aubergine det lyder på mig som om du har fint styr på sagerne. Du løber en risiko og er bevidst om at det kan betyde tab, det er vel bare at kaste sig ud i det eller hvad tænker du selv?

HalliHallo Mht. dit kælenavn så syntes jeg sådanset det passer udemærket. Vi bør alle have kælenavne, men at kalde mig “stor trold” er det ikke en anelse fantasiløst? Jeg ved godt du siger din IQ er under 100 meeen…

Vedr. F1 eller fast. Så har jeg absolut ingen holdning til hvad andre vælger uanset renteniveauet. Det vil kræve mere indsigt i den enkeltes holdninger omkring renten. Jeg skrev sådanset blot hvad jeg ville vælge.

Hvis du ikke kan tåle at vi kalder dig en trold skal jeg nok stoppe. Jeg er faktisk lidt ligeglad med hvad I andre skriver, hvis der er svaret på et spørgsmål lader jeg det stå med mindre jeg har spørgsmål til noget eller mere at tilføje. Når jeg når til dine indlæg trækker jeg blot på smilebåndet og læser videre. I de perioder du holder fri herindefra går debatten ofte død, så derfor syntes jeg det er ok engangimellem at prikke lidt til de til tider noget misvisende eller ligegyldige indlæg.

Du bestemmer selv om vi skal fortsætte med navnene, jeg stopper gerne. 🙂

Jeg er beæret over at du syntes mine indlæg er så fantstiske.