#175860
HalliHallo

Jeg ved du ikke taler sandt, og skulle det mod forventning tage hele 4 måneder, så kan man fra dag få udbetalt forskud ved at henvende sig i borgerservice.

Jeg skriver heller ikke så meget herinde mere, men når jeg ser et indlæg som dit, må jeg give min mening til kende. Indlægget ligner til forveksling andre om samme emne, der er stillet indenfor de sidste par år: min bankrågiver har flyttet afdeling, kan ikke komme i kontakt med nogen, har et par børn, er på bistandshjælp og dagpenge, ingen penge og ingen vil hjælpe os. Oven i købet er du god til at svare hver enkelt indlæg, i den virkelige verden ville en person med så mange problemer ikke have overskud til dette.

Har I virkelig ingen i familien eller venner, der kan hjælpe Jer: For at spare gebyret på posthuset, kunne I jo blot få et familiemedlem til at betale regningerneog så betale dem kontant. Mange af mine klienter hjælper jeg på denne måde, enkelte bliver også oprettet via min PBS for at spare f.eks girogebyret vedr. teleabonnementer etc.

En skrev at boligstøtte er bagudbetalt:

Boligsikring og boligydelse bliver altid betalt forud, idet husleje jo også altid betales forud.