#175652
HJL

Hej igen.

Nu har jeg vidst på intet tidspunkt skrevet at det var alment tilgængeligt det lån jeg har. Min udmelding om at jeg rent faktisk har et lån på 3 % kom jo kun fordi du kaldte mig en løgner. Min udmelding var fra start af ment som en pointe, men blev åbenbart misforstået. Så jeg vil gerne forsøge at uddybe det.

Som service vil jeg da i denne sammenhæng gerne slå et slag for SU-lån. Er de alment tilgængelige? I så fald er der nok et par studerende der vælger at finansiere deres første bolig med lån fra SU… Hvad mon de betaler i rente?

Jeg vil gerne pointere at Mybanker IKKE har en sammenligning over hvad andre betaler i rente. De har en oversigt over hvad de forskellige banker TILBYDER i rente lige pt. (om tjenesten så er opdateret ved jeg ikke om alle banker er repræsenteret der…-nej)

Mybanker garantere jo heller ikke at de enkelte banker rent faktisk også giver de lave renter de reklamerer med. En vigtig detalje vil jeg mene.

Jeg er meget interesseret i hvad andre betaler i rente, det må du endelig ikke misforstå. Min pointe er bare, at den information skal komme kort efter vedkommende har fået lånet/tilbuddet og samtidig skrev lidt om, hvor i landet de fik det (læs bank og filial) og hvordan deres forhandlingsgrundlag og forhandlingsforløb i øvrigt har været evt. vha. den test jeg før har omtalt i denne tråd… For mig at se er det en total ligegyldig information hvad andre har i rente hvis de ikke samtidig gør sig den ulejlighed også at give de sidste informationer. (dette har jeg igen bevist ved at du påstår jeg lyver hvor fakta er at det gør jeg ikke men jeg har adgang til lån på specielle vilkår).

Min påstand 1: En bank der i den ene måned er billig på boliglån kan den næste måned ja eller dag, være dyrere evt. pga. et strategiskifte. Dyrere funding osv.

Min påstand 2: De banker hvor den enkelte rådgiver selv skal beslutte hvad rente han/hun vil tilbyde vil over tid komme til at favorisere nogle kunder frem for andre uden reel forklaring. Hvem ved måske kan en bankrådgiver have lidt hjerte overfor kunden den enkelte dag :-O

Jeg respektere din holdning fuldt ud, jeg vil dog opfordre alle der læser med til selv at undersøge markedet frem for at stille sig tilfreds med ja undskyld mig men de satser som tilfældige folk stemmer ind med. Folk der gang på gang blærer sig med deres rente de glemmer at fortælle om hvor lang tid siden lånet er lavet osv.

Det jeg mener man kan bruge Mybankers oplysninger til er at indhente tilbud. De banker der står blandt de billigste vil formegentlig også tilbyde DIG de billigste renter det er dog langt fra en garanti. Jeg vil derfor igen påstå at sammenligne sig med de banker der har ens rente for alle giver mest mening.

Ja men sådan er vi heldigvis forskellige og derfor denne dejlige tidsrøver-debat 😀

Mit budskab kom hellere med forhandlingsfif frem for oplysninger om renter vi kun kan være missundelige på.

Mvh HJL