#175640
peter holm larsen

Nej en rente på 2,2% eller 3% behøver som ikke være lyv – men vil normalt enten være lyy eller lån der ikke er optaget på almengældende betingelser og som oftest kun stilles til rådighed for en snæver kreds af personer med tilknytning til et fællesskab f.x. arbejdsplads eller lignede. Vi meget gerne høre i hvertfald de 2 personer der har lån til 2,2% og 3% hvor de har disse lån og om de er optaget på helt almindelige markedsvilkår.

Jeg har selv to lån med en rente på hhv. 2,00% og 2,50% lån – men det er lån som ikke er alment tilgældenlige for offentligheden. Så derfor ikke så relevante at nævne i dette forrum – synes jeg.

Men hvis I kan vise mig, hvor renten på et lån er 2,2% eller 3% på alment tilgængelige lån – ja så skal jeg nok undskylde mange gange – for min “misto” om at de rentesatser kunne være løgn.

Hvis man ikke kunne bruge hvad andre betaler i rente – så havde en sammenligning som MYbanker laver over renter på udlån jo heller ikke meget værdi. Så selv om det ikke er en åbenbaring af vide hvad andre betaler i rente – så er det ikke nødvendigvis en helt værdiløs viden – for bankkunderne i hvertfald – det er i hvertfald min holdning – om man så er enig heri eller ej.

Man lad so nu se, om jeg skal komme med en undskyldning – for at selv stor fortaler for et højt faglig niveau herinde på debatten. Så det ville ikke skorte på en undskyldning fra min side – det lover jeg til gengæld.