#175624
HJL

Rettelse til Peter Holm Larsens kommentering af mit indlæg:

Jeg har ikke skrevet at man ikke kan bruge den information til noget. Man kan bruge det til at blive glad/misundelig men du kan ikke bruge det til ret meget andet.

Du ved jo ikke noget om hvor stort et engagement vi andre har i øvrigt og sådan som I har stillet det op heller ikke hvilken bank.

Men lad os da blive i tanken. Nu er i 3 der har oplyst jeres renter:

6,478 %
9,2 %
6,1 %

Ifølge den teori Peter Holm Larsen bruger så giver dette et niveau for renteniveauet. Som så må være jeres 3 eksempler divideret med 3 eller hvad?

Alt under 7,26 % vil da være super eller hvad?

Hvorfor ikke komme med brugbare forslag som jeg gjorde netop at se hvad en konkurrent der rent faktisk har ens priser for alle kunder i bestemte kundegrupper som vi så kan sammenligne os med tager?

Fordel+ kunde i Nordea betaler pt. 8 % ved ejerskifte. Er det ikke en rente der er mere relevant?

I givet fald når I så oplyser jeres renter så burde I også oplyse jeres samlede engagement med banken og bankens navn. Ellers har vi andre jo ingen mulighed for at vurdere om vi ville kunne få den samme sats.

Hvis jeg skal give dig et konkret råd så er det at finde din banks rentespænd på det produkt du ønsker at sammenligne og se om du i forvejen ligger helt nede i bunden. Hvis du allerede betaler den laveste rente i din bank og syntes det er for dyrt skal du som udgangspunkt finde en anden bank da det vil være svært at få banken til at gå under det spænd.

Til Peter Holm Larsen du får lov til at blive i tanken om at jeg lyver. Hvis det er din indgangsvinkel til debatten herinde så fint med mig, men forvent ikke at jeg gider at kommentere på den slags en anden gang. Jeg går kun op i det faglige frem for at beskylde andre for at lyve. Du kan nok selv tænke dig frem til hvem der betaler omkring 3 % i rente på deres lån i banken…