#175594
peter holm larsen

Økonomi og kærlighed kan være to forskellige ting – og et rigtigt godt indlæg fra Hans Peter.

Mit svar er baseret på ren fornuft og blottet for al kærlighed – og dog – det er jo dejlig du har fundet en ny kæreste og I skal flytte sammen.

Men – og det bør man også tænke mens man er nyforelsket – er lettere at besvare der “Hvis jeres forhold skal stoppe – hvad er så jeres/dine tanker med huset – er det dig eller hende der skal overtage dette – eller skal det sælges.

Hvis du igen skal overtage det – ja så er det tinglysningsomkosntinger igen for at komme ud at hendes lån endnu engang og nyt skøde mv. Det er selvfølgelig mere romantisk at i begge er ejere – men hvorfor skal i være det?

Hvis hun skal bidrage til huset kan det jo gøres på andre måder – og hvis huset stiger – så kan du jo give hende en gave i får at et værdibevis (lån) som du indfrir hvis hun en dag bliver nødsaget til at flytte og modsat hvis huset falder.

Når det så er sagt – så lidt kærlighed igen – hvis det er af kærlighed i skal være fællesejere – så er tinglysningsomkostninger det mindste – i et godt og langt forhold.