#175570
HJL

Hej med jer.

Uden at være helt ekspert på området vil jeg helt klart sige som THSV du skal straks kontakte kreditforeningen og opsige aftalen.

Du vil med garanti komme til at betale min. 5-600 kr. for at opsige aftalen.

Om det vil koste mere afhænger af om det har været en dårlig forretning for foreningen forstået på den måde at hvis renten i mellemtiden er faldet yderligere så kommer du til at betale lidt for at komme ud af det. Hvis renten deriomd er steget ja så tjener kreditforeningen rent faktisk lidt kr. på at du hopper ud. Denne fortjeneste skal du dog ikke regne med at se noget til (læs de putter gevinsten i deres lommer) og på den måde er det kun dig der løber en risiko. Du skal så nok også betale måske 500 kr. for et profilskifte.

Mit bedste bud er at det vil koste dig min. 1.000 kr. og derop efter max er vel en 10-15.000 kr. (et gæt da jeg ikke er opdateret på renterne pt.).

Konklusionen må være;
Det farlige ved alle flexlån der løber i længere tid er at hvis renten falder yderligere vil investorerne blive sure når du vil ud af dit dyre flexlån og derfor vil de kræve at du betaler en kompensation for de renter som de går glip af.

F10 med høj rente koster derfor kassen når renten er høj hvorimod F6 med lav rente koster knap så stor en kasse når renten er på samme niveau.

Flexlån med lang løbetid kan man altså tjene på hvis renten er lav og man kommer ud af det når renten er modsvarende høj. Husk da at gevindsten skal beskattes.