Forside Fora Privatøkonomi Løn optjent fra 1. dec til 31. dec 2011 med på årsopgørelsen for 2012? Løn optjent fra 1. dec til 31. dec 2011 med på årsopgørelsen for 2012?

#175480
Anonym

Hej TB

Den eneste mulighed hvor det kan lade sig gøre, er mig bekendt, når ens løn er forudbetalt. Jeg kender ikke dit ansættelsesforhold, så jeg kan ikke vide om du er omfattet heraf.

Jeg har tidligere været ansat i en bank og fået forudbetalt min løn, og det er korrekt at denne indkomst først medtages i det år hvor arbejdet udføres.

Som jeg læser trådstarters indlæg, så er det ikke forudbetalt løn, men ordinær løn. Det fremgår dog ikke 100 % klart for mig.

Jeg kan oplyse at jeg til dagligt arbejder som revisor, så jeg slynger ikke bare påstande ud. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan tage fejl, men ud fra de oplysninger som jeg kan læse mig frem til fra trådstarter, så mener jeg ikke dit svar er korrekt.

Så konklusionen på nuværende tidspunkt må være at det skal opklares hvor trådstarter får det udbetalt som forudbetalt løn eller ordinær løn.