#175348
Redaktionen

Kære Top oss

Vi vil gerne have os frabedt, at du forsøger at låne penge af vores andre brugere. Som du skriver det, så har du en finansiel baggrund, og derfor ved du jo også, at en privatkunde-udlåner står ufatteligt ringe juridisk, hvis du ikke tilbagebetaler din gæld til vedkommende. Du får en “løftet” pengefinger, og vi holder øje med dine indlæg. Således har jeg lige slettet 2 af dine indlæg, og jeg tøver ikke med at slette flere, hvis du annoncerer efter flere lån hos vores brugere.

Og mon ikke, at der findes en bank derude – der findes jo ca 100 pengeinstitutter og mange finansieringsselskaber, når dit lånebehov er så lille, medmindre det da skyldes, at din kreditværdighed vurderes til at være ualmindelig dårlig, så ingen vil låne dig nogle penge. Og så skal i hvert fald ingen af vores brugere låne dig nogen med risiko for tab.

Faktisk står jeg uforstående overfor, at du – på trods af, at en bruger gør dig opmærksom på, at du ikke i debatforummet må annoncere efter lån – vedbliver med at ville låne penge, herunder skriver din e-mail. Så jeg overvejede faktisk at spærre for din e-mail, men kan se, at du kun har skrevet et par indlæg, og derfor får du en chance til. Men der er kun en meget lille chance.

Med venlig hilsen
Mybanker.dk

Elisabeth Arendt
Partner