#175280
hkjn

OBS, ja det kan jeg selvfølgelig prøve, men det ville bare være rart, hvis man kunne se Spar Nord’s (officielle)renteændringer over de seneste syv år…. For renteændringerne står rigtig nok på mit kontoudskrift over boliglånet, men det vil den jo også gøre, hvis de har hævet renten ‘kunstigt’…..

HalliHallo, lånet blev lavet med en løbetid på 20 år, så der resterer jo stadig over halvdelen af løbetiden.
Jo, jeg har forespurgt om en rentenedsættelse, men det vil min ‘rådgiver’ ikke høre tale om… Hmmmmmm! Når jeg spørger om de har hævet renten kunstigt, siger hun at de gider hun ikke diskutere (tjae hun afviser det)…..
Min samlever og jeg er pt. arbejdsløse begge to, så i bankens øjne, er vi jo nok ikke ligefrem rigtig gode bankkunder, men vil dog tilføje, at vi ALTID har haft orden i vores økonomi og ALTID har betalt vores afdrag til tiden, så umiddelbart kan jeg ikke se vi ligefrem skulle være dårlige bankkunder.

Her er et citat fra dig, HalliHallo fra en tidligere tråd (tror den hed ‘Jyske bank eller Nordea’)

“Kan også være at sidstenævnte lokker med en “god lav rente” for at få kunden ind, for derefter henad vejen at forhøje renten stille og roligt uden at kunden opdager det. Dette har jeg desværre været ude for i Danske Bank og også i SparNord.”

– Måske har jeg været udsat for den samme fremgangsmåde af Spar Nord? 🙂