Forside Fora Privatøkonomi Opsparing af SU-lån med højde for renten Opsparing af SU-lån med højde for renten

#175220
peter holm larsen

Hej Mille,

Kan sagtens forstå du er forvirret af de mange indlæg – og dersværre er der alt for mange der ikke har det mindste forsand på økonomi – som tror det har det.

Men vil mene jeg høre til dem der har forstand på økonomi og har det – har en lang økonomisk baggrund bag mig, som autoriseret revisor og mange års erfaring med långivning og låntagning. Og hvis du er en fornuftigt person der kan styre ikke at bruge lånet til tant og fjas eller investerede det i noget risikofylde, hvor du kan tabe det hele eller det meste – så kan du roligt sige ja til lånet uden at ligge søvnløs – så har du et godt lån den dag du er færdig – og skulle lovgivningen en dag blive ændret så fordelen ved lånet ikke er der mere – er det jo blot at indfri lånet, med de penge du spare op.

Det er et godt lån ingen tvivl om det – er jo også statens interesse at de studerende får nogle gode lån så de kan studere – da det jo for samfundets set – giver en bedre skatteborger. Det er et rigtigt billigt lån også derfor man ikke kan låne mere end de ca. 2.800 kr. pr. md.