#175124
Jyden

Da ovennævnte indlæg er rettet mod mig, skal jeg starte med at præcisere at jeg intet ved om brugen og anvendeligheden af MasterCarddirect, så mine udtalelser om “Tyskland” er generelle erfaringer og met et alm. MasterCard. Det er selvfølgelig en stor mundfuld at tage hele Tyskland som en bibemærkning, for der kunne jo nok laves en stor tråd alene om Flensborg.
Jeg kommer i Flensborg ca. 6 gange om året.Når vi kommmer der medbringer vi MasterCard, euro og danske kroner. Der kan nemlig pga. af kursen være store forskelle på hvad der “kan betale sig at bruge”. I al fald tager de store daglivarebutikker som f.eks.SKY Mastercard uden gebyr. Betaler du derimod ned dankort som de og mange andre i Flensborg også modtager betaler du et gebyr på så vidt jeg husker 1,2 % som butikkerne siger PBS scorer. Du kan komme ud for grænsebutikker der også tager gebyr på MasterCard.
Nu vil jeg jo nødig komme til at skrive noget forkert, så jeg vil slutte med disse generele oplysniger på dette specielle felt.
Men belært af erfaringer for mange år siden, så tager jeg aldrig til udlandet uden mindst Marster Card, American Expres card og Diners Club. Et af dem plejer at virke vhis der skulle være tekniske problemer.