#175094
Prasmus

Tja, handlede selv i Føtex i søndags og brugte mastercard.

Jeg er som sådan lidt ligeglad med gebyret på 0,75%, jeg går over til dankort igen, selvom det giver lidt ekstra besvær (for mig) i det daglige.

Det som jeg syntes var det værste var, at der stadig i kasserne sad de gamle klistermærker med “Disse kort kan benyttes” og “x.xx% i gebyr for udenlandske kredit kort og gebyrfrit for danske kreditkort”. Altså total misinformation når der på ens bon så står “kort gebyr 0,38kr”.
Jeg mener, det kommer næppe bag på en så stor kæde som Føtex, at de starter på at tage gebyr, hvorfor har de så ikke fået nye klistermærker til kasserne med de nye og aktuelle priser ? Med de bedste briller på, virker det sløset, med andre briller virker det måske som om de prøver at snyde deres kunder.

En lille biting. Hvis gebyret, som før blev betalt af Føtex og derfor var indregnet i vare priserne, hvorfor er de så ikke blevet billigere nu hvor forbrugerne betaler gebyret ? Nej, selvfølgelig havde jeg ikke regnet med det, men en vis HH her i tråden må da føle sig snydt… Han glædede sig til gebyret kom, så varepriserne ikke skulle bære gebyret.