#174930
Anonym

Du skal være opmærksom på, at nogle banker ikke regner med SU som en fast indtægt og dermed kun vil beregne ud fra dine 4000 kr i fritidsjob.

Du skal ydermere være opmærksom på, at du skal kunne matche et rådighedsbeløb på 7-8000kr efter alle faste udgifter er betalt og der er afsat et beløb til løbende vedligeholdelse. Det har du ikke med den indtægt selvom su regnes med. Bankerne vil se, at du har 7000kr til bare mad og lommepenge. Og vær opmærksom på at der beregnes ud fra et fastforrentet lån.

Derudover har du ikke taget højde for handesomkostningerne i dit regnestykke så dem skal du tilsyneladende også ud at låne.

Og endelig så er begrebet kautionister afskaffet i flere banker.

Med andre ord, så har du ikke råd til at købe bolig i øjeblikket. Det har aldrig været meningen at studerende skal købe bolig og det må du desværre nok også erkende at du ikke kommer til før du er færdig med din uddannelse og har en fast indtægt der er væsentligt højere.

Hvis dine forældre vil hjælpe dig så må det, som andre også er inde på, blive via forældre-købs ordningen. Desværre, men dit projekt her er urealistisk.