#174884
Michael

Du har taget af bankens penge selvom du ikke har fået lov. Enig? I såfald kan det ikke karakteriseres på anden måde end tyveri. Banken kan rent faktisk politianmelde dig, men de gør det kun meget sjældent og selvfølgelig kun i grove tilfælde. Du kan blande alle mulige bankpakker og stigende gebyrer ind i diskussionen – det ændrer ikke en tøddel på det faktum, at du har ikke har overholdt de spilleregler du selv har skrevet under på.

Er det også iorden hvis jeg “låner” lidt madvarer i Føtex fordi priserne er steget? Jeg skal jo nok betale tilbage – selvfølgelig uden nogen form for gebyrer og efter en afdragsordning jeg selv bestemmer. Føtex (som er en del af Hr. Møllers imperium) betaler jo ALT for lidt i skat så derfor betaler jeg jo inddirekte via min skat. Så jeg er naturligvis i min gode ret til at snuppe de madvarer efter forgodtbefindende.

Lyder det dumt? Præcis lige så tåbelig er din egen argumentation. Du har indgået en aftale om et kreditkort af en eller anden art og når du tager penge du ikke er berettiget til er det tyveri og ikke noget som helst andet.