#174648
Anonym

Ved ikke lige hvad der gik galt da jeg skulle oprette indlæget, men det hele kom i hvert fald ikke med, så spørgsmålet kommer lige igen 😉

Vedr. opdeling af realkredit
Jeg er ved at kigge på min svogers økonomi. Han har netop fået et barn sammen med sin kæreste og de er så småt ved at kigge på hus sammen. Hans økonomi er som sådan fin nok, men kæresten har været i et tidligere forhold hvor hun havde et hus sammen med den daværende kæreste.

De er gået fra hinanden for over 2 år siden, de blev tvunget til at sælge huset 650.000 kr. under det de havde givet for det og stod derfor tilbage med noget af en gæld (ca. 600k).

Til at starte med var begge parter enige om at få lavet kreditforeningslånet om til 50/50 fordeling. Men nu er hendes tidligere kæreste hverken til at få fat på eller noget. Hun har aftalt med banken at der ikke skal betales af på lånet før der er en afklaring, men efter hendes tidligere kæreste er “forsvundet” har banken ikke været voldsom hjælpsom.

Jeg er med på de som sådan jo hæfter solidarisk for hinanden, men hver krone hun indbetaler er reelt 50 øre til hendes tidligere kæreste, så længe han ikke afdrager tilsvarende.

Har I nogle forslag til hvad man kan gøre. Enten via banken, eller evt. via rettens vej??