#174262
Anonym

Apropos Nordea 🙂
Jeg er gift med en murermester vi har haft fuldstændig særeje fra det øjeblik vi skrev under oppe på rådhuset.
Hver gang der er noget galt med min mands økonomi, så skal jeg også bøde.. vi har hver vores og passer hver vores. total opdelt. Hans hus,hans firma…min bil min husholdning.
Nu sælger han huset for at prøve at redde stumperne, så vi flytter og sådan er det.. vi overlever og skal bare fremad.
Jeg har været til møde ang .. som de siger.. “et årligt tjek”. “Alt ser fint ud med din økonomi rigtig fint” siger den lille brede lyshåret bankrådgiver og så drejer hun hurtigt samtalen ind på min mands firma osv hvor jeg gør hende opmærksom på at vi ikke deler økonomi. Der bliver ringet (til min mand) om hun ikke lige skal overfører penge fra min konto til min mands og hun ringer og fortæller hvis enten min mand eller jeg har fået et større beløb ind f.eks overskydende skat.
Vi har så lige været til endnu et møde, da min mand skal have afviklet sit firma og solgt huset, der beder hun så om min mands dankort og så fandme også mine.. Jeg overholder altid mine aftaler og laver ikke overtræk. (der har været bøvl med det nye lønsystem på arbejde, men da har jeg enten ringet eller mailet banken, og det har der ikke været nogle problemer med.)Men jeg sætter en ære i at have styr på mine ting!
Men fordi vi er gift, ser de sig ikke i stand til at stole på mig.. det blev der sagt ml linjerne. HVAD FANDEN ER DET FOR NOGET PIS? Jeg har så fået det her ViSA ELEKTRON, som man ikke kan bruge ret mange steder og det er pi.. træls. Mit Dankort var uden gebyr.
Jeg har så lige betalt 150 kr i gebyrer for ELEKTRON-kortet. De tvinger det på mig og så pisser de på mig bagefter ved at opkræve gebyrer!! What??!!