#174204
HalliHallo

En kontanthjælpsmodtager indbetaler altså til ATP hver måned, så vidt jeg ved, uagtet at hun ikke skulle have været i et rigtigt arbejde.

Det med hundede har thvs opfattet helt forkert: Det var sådan set et spørgsmål for at se om du havde denne udgifter til hundefoder, forsikringer m.v. for så bliver rådighedsbeløbet jo derved mindre. Jeg kender nemlig mange kontanthjælpsmodtager, der føler sig mere trygge ved at have en par hunde, og for den sags skyld ikke bare denne gruppe. Thvs stiller da også ofte supplerende spørgsmål for at komme at kunne give en bedre rådgivning.

Ved hjemmerøveri er det f.eks en kæmpefordel med et par bidske hunde, da man så fmt. slipper. Har man ikke hunde, så bør man i hvert fald have rigeligt med kreditkort, da man så må påregne mindre tæsk. Husk at skrive PIN-Koderne, da man måske ikke lige kan huske dem i en sådan situation.

Nu håber jeg selvfølgelig ikke at nogen kommer ud for sådan noget, men kan altså ske når man mindst venter det. Dette bare til orientering. Nu kan I følge mit råd eller lade være, men thvs er nok klar på tasterne igen med ordet useriøs m.v. Måske du er blevet hjælpemoderator herinde?