#173790
Anonym

http://www.nationalbanken.dk/dndk/minfo.nsf/officialrates.html!openview&type=rt1

Her er en god indikator på markedsrenten. Flexlån har eksisteret længere end 15 år, men de har ikke været tilgængelige for realkredit, men mest været anvendt i erhvervslivet og landbruget i mere avancerede konstruktioner når vi taler større lån.

Du har ret i, at der er mange ubekendte, men vi står i en boligmarkedskrise der begyndte i 2008, men som startede i 2001 med en række politiske indgreb der overophedede markedet Du kan lige tjekke dem på ovenstående, og derefter “Før” niveauet.

Så jo, det kan jeg godt udtale mig om ‘med en vis sikkerhed’ at man vil sigte imod at komme tilbage til et normaliseret renteniveau, hvis man altså har nogen interesse i at stabilisere økonomien. Det ved jeg selvfølgelig ikke om man har. Intet tyder sådan umiddelbart på det. Det er bare et håb et eller andet sted.

Vi har nu også en likviditetskrise her i 2011, oveni en officiel dansk recession. Jeg ville holde fast i et 4% fastforrentet. Det lyder som en god handel for at sige det på godt jysk, og man kan jo omlægge til Flex hvis kuponrenten på 4% fast falder, eller sidde billigt hvis likviditskrisen udvikler sig, og penge bliver dyrere. Det koster jo nok når flex’erne kommer på auktion og skal sælge sig selv til markedsprisen på dem.