#112496
Anonym

JO! Da min mand fik realkredit og alt andet engagement (herunder forsikringer) flyttet til Nykredit, blev det nødvendigt for mig at enten flytte mine engagement fra min bank (Sydbank) eller åbne en eller anden konto. Det skal siges at det tog lige en tand for mig at sige til dem at jeg var vældig glad for min rådgiver og Sydbank generelt og havde ikke lyst til at flytte. Til sidst måtte jeg flytte min opsparingskonto da vi ellers ikke kunne få bil- og ulykkeforsikring og alt andet medmindre jeg også havde en eller anden kørende hos Nykredit.

Det var jeg ikke tilfredse med men det gjorde jeg. Og selv om det er en opsparingskonto (havde ikke trukket penge herfra siden) må jeg alligevel betale en gebyr for hver gang der kommer penge IND på kontoen!

Og en ting mere: blot 3 mdr. efter vi flyttede til Nykredit sagde vores rådgiver op. Vi har siden bedt om at få en fast rådgiver men får hele tiden en ny person at snakke med hver gang vi har et spørgsmål. Snart 2 er efter har vi stadig ikke en fast person at henvende os til.

Vi har også oplevet nogle at de ting de andre har skevet om Nykredit.

Nu overvejer vi at flytte et andet sted hen, og jeg flytter mine opsparing til Northern Rock.