Forside Fora Privatøkonomi Se hvor meget din bank er værd – hvad den handles til på børsmarkedet Se hvor meget din bank er værd – hvad den handles til på børsmarkedet

#173186
Anonym

Kan ikke være enig i Danske Bank, den aktie er svunget op og ned som en yoyo og den eneste grund til at de kom helskindet igennem den test var fordi de fik lov til at tage de mange milliarder fra deres aktie-emission med som skulle bruges til at betale staten tilbage. Med en P/E på ca 30, så ville jeg pænt overlade den til de professionelle..

Nordea forekommer mig dog stadig at være meget undervurderet for småinvestorer med en tidshorisont på 3-5 år, de har udbetalt et pænt udbytte hvert år og deres regnskaber er generelt rigtigt pæne. De har også et meget seriøst mediebillede, og det tegner faktisk ret godt med den nye direktør.

Resten tør jeg ikke rigtigt udtale mig om, nogen er sikkert undervurderet, men mange er helt sikkert også overvurderede. Hvis man lige husker på de banker der er røget i svinget allerede, så var deres egenkapital rent faktisk ikke-eksisterende udenfor regnskabet. Endnu en grund til klynkeriet over at man ikke kan bruge statskassen som sikkerhed med flere bankpakker.