#173184
Anonym

Test – Mit formål med at besvare 2 boliger’s spørgsmål er at give hende en mulighed for at komme videre med den udfordring, som hun står med.

At jeg har en hjemmeside, som måske kunne være interessant for andre på dette forum kan jeg ikke se noget galt i. Så til dit spørgsmål om hvorvidt det er trættende(?), kan du måske nok selv regne svaret ud 🙂

2boliger – Det er lidt synd, at dit oprindelige spørgsmål drukner en smule i en del udenomssnak, men det er vist bare prisen for at skrive på et forum 🙂

Da vi ikke kender så forfærdeligt meget til din situation, kunne du måske med stor fordel gå til en advokat eller revisor?

Jeg ved flere nok vil råbe op herinde og sige, at det koster spidsen af en stor ting med vinger, men der heldigvis en anden mulighed:

I mange byer stiller et panel af eksperter (typisk advokater, revisorer, psykologer og sagsbehandlere) deres ekspertiser til rådighed en gang om måneden (typiske en hel eftermiddag), hvor kommunens borgere kvit og frit kan få input og hjælp til deres problemer.

Så hvis du kunne tænke dig en anden vinkel på jeres udfordring, og ikke ønsker at delagtiggøre forummet i de nærmere detaljer, så kunne det måske være en mulighed?