#172814
Anonym

trrr, dejligt at høre fra en rådgiver også 🙂
Fordelen ved Nordeas kasser og krav er, at det er overskueligt. Jeg ved ikke, hvor meget jeg mister i rente og ÅOP ved at vælge boliglån ved Jyske Bank. Hvor meget dyrere det er. Det gør det svært at overveje dem.

Jeg kan naturligvis prøve, til vores samtale senere på måneden med dem, at få et skøn eller hjælp til at blive klog på nogle parametre.

Jeg tror aldrig jeg ville kunne tilbyde, at låse mig fast til forsikringer, pension, billån osv ved én bank. For det handler om prisen. Og nej, jeg vil ikke give meget ekstra for et billån og forsikring, bare fordi de var lidt billigere end andre på fx huslån eller indlån. Så mister man jo fordelen, når man giver mere til andre ting 🙂
For mig at se, handler det om at tilbyde mig det bedste de kan, til hvert sit produkt. Eller i hvert fald at det overordnet er billigst.

thsv, det lyder noget vildt at DB var så meget dyrere. JEg ved ikke helt hvor jeg skal placere dem ift nordea og jyske bank. Umiddelbart ligner de Nordea på en del områder, og så alligevel ikke. Men de er gode til at være med på den teknologiske front med mobilbank og netbank, er min opfattelse.
Men renten betyder naturligvis mere.

Hvilke fem produkter opretter man ved huslån? Så mange kan jeg ikke få det til, men ved jo heller ikke så meget om selve købet 🙂

“Jyske Bank ville stå sig ved at indføre et lignende system, fremfor et langt renteinterval.”

Den sætning forstår jeg ikke helt…