#172784
Anonym

Hej Tove. Mange tak for dit indlæg. Jeg forstår ikke helt, hvad du mener med, at det kun er mit barn, der skulle være arving, eller er der mig, der misforstår noget. Min kone vil da få sin del af arven i henhold til arveloven, så hun vil da få rigeligt ud i den situation, så det med, at hun skulle spare op til en anden bolig her i DK allerede nu, kan jeg ikke forstå, idet hun jo bare kan sælge sin lejlighed i Rusland i købe noget andet i DK for de penge, hvis vi skulle blive skilt, hvad jeg ikke håber, men det kan jo blive så håbløst, at det kan blive enden på, når det ene part kun har tre interesser her i livet, og de er i nævnte rækkefølge: Penge, penge, penge!! Jeg vil gerne have mere
indhold i mit forhold også, og det håber jeg bl.a. med gode ideer herfra at kunne få.

Tove, hvor er juraen i alt det, du nævner med hensyn ti bolig, opsparing osv.? Jeg ville være meget taknemmelig for at kunne få det oplyst ved nogle paragraffer, for det er jo til syvende og sidst det, der tæller. Det lyder meget godt med deling af opsparet formue, men hvad sker der eksempelvis med de penge, som måtte være gemt i en bankboks og de penge, som måtte være gemt på konti eller under bedstemors hovedpude i Rusland?

Jeg kan slet ikke tænke den tanke, der evt. kunne ske – men som ikke må ske – at vores pige skulle lande i Rusland, også selv om hun er dansk statsborger. Alt er så korrupt i Rusland og infiltreret af så meget svindel og fup, at man slet ikke kan forestille sig det. Det er et land, der på mange måder er fuldstændig retsløs!! En korrupt embedsmand kunne sikkert med tilbud on 50.000 kr sagtens overtales til at konvertere mit barns danske pas om til en russisk overnight.

Og så hjælper evt. dansk indblanding intet!! Lad mig bare nævne, da Helle Thorning Schmidts mand arbejdede på det danske generalkonsulant og pludselig blev fængslet uden den store forklaring. Først da Helle tog til Rusland og fortalte, hvilken mand, myndighederne havde arresteret, og hvem hun var, blev han løsladt. Folk kan sidde i fængsel i årevis uden at blive stillet for en dommer.
Min kone har ingen søskende overhovedet, og hun har kun et tæt forhold til sin mor, som er pensionist i Rusland, men hun må arbejde i ufaglært job ved siden af, for at økonomien kan hænge sammen. Og så tænker jeg, hvad vil der ske med min pige, hvis bedstemoren dør og min kone skulle få en sygdom eller blive arbejdsløs, i et land, hvor man i 6 måneder kan få nogle få rubler om måneden, og ellers intet mere. De har begge to intet netværk i Rusland, og der findes intet, som kan tage hånd om mit barn!! Jeg så for et stykke tid siden et dokumentarprogram fra netop den by, som min kone kommer fra, om hvordan børn af alkoholiserede forældre og andre børn, som havde mistet deres forældre, blev fuldstændig overladt til sig selv, og hvordan denne by havde midst 80.000 børn, der levede i kloakkerne i Rusland. Adoption vil den russiske stat ikke tillade, medmindre barnet har et handikap.
Jeg mødte tilfældigvis en godhjertet russisk mand på en tur i min kones by. Jeg kom i snak med ham, og han gjorde rigtig meget for de hjemløse børn, som staten absolut intet gjorde for. Han var meget vred på Putin, som ikke vil høre tale om de enorme sociale problemer, som Rusland har og fejer det ind under gulvtæppet og forbyder omtale om det!!
Hvis det skulle komme frem, ville det være meget risikabelt for pågældende journalister, og desuden afviste Putin de fremviste problemer, som vestlig kapitalistisk propaganda.