#172776
Anonym

Hej
Jeg er rådgiver i Jyske Bank og selvfølgelig skal du vælge Jyske Bank 🙂

Jeg tror,at du lige nu sider i den største forskel mellem Jyske Bank og Nordea. Nordea har et system hvor det er nemt at se priser, tilgengæld er der nogle krav for at få dem og hvis og når du ikke opfylder dem ændres priserne. Det er lidt et kasse system som er godt hvis du passer i kassen.

Jyske Bank er mere rund i det. Vi har ikke så mange kasser og krav, tilgengæld er vi nød til at have nogle prisspænd at arbejde med så vi kan stille den rigtige pris til alle kunder.Det har den “ulempe” at du er nød til at få en snak med os 🙂 for at få din pris.

Det synes jeg dog også er vigtigt for så møder du rådgiveren og finder ud af om i passer sammen,og rådgiveren møder dig og finder ud af hvad du forventer.

Du spørger til hvad der skal til at få de billigste priser i Jyske Bank, Groft sagt kan man sige det samme som i Nordea. Jo Flere forrentninger du laver med os og jo mere sikkerhed der er for at vi får penge tilbage jo billigere priser. Derudover spiller fremtids perspektiv også en rolle. Det er nogle at de ting der påvirker prisen.

Jeg tror du skal gøre op med dig selv om du vil have nordea med de gennemsigtige priser og kasse system, eller Jyske Bank med det fleksible system og priser som du er nød til at spørge efter.

Håber det gav lidt afklaring ellers ring til banken de vil meget gerne hjælpe

mange hilsner en glad Jyske Bank Mand