#172618
Anonym

Hej. Mange tak for de gode forslag, som jeg har læst med stor interesse. Jeg er i tænke box!! Tove kom med et godt forslag, synes jeg, men ….
Med hensyn til, hvem der gør hvad i hjemmet, ja så deles vi faktisk 50-50 om det. Det er ikke noget problem, men jeg tror, at problemet ligger i, at min kone synes, at tingene skal være, som det har været fra starten af, og at hun derfor ikke vil ændre noget som helst på det. Vi har været på en del ture/ferier sammen, hvor jeg næsten (95%, tror jeg) har betalt alt. Dejlige ture!!
Men jeg synes bare, at det måske ville være naturligt, at nu da hun fået en uddannelse og et _ som hun siger – rigtigt godt arbejde med sin uddannelse, at det så ikke er naturligt at spørge om, hun ikke skal give bare lidt til det fælles hjem i DK.
Trygheden med hendes opsparing kan jeg sådan set godt forstå i og med, at hun har valgt ikke at være dansk statsborger. Men er det rimeligt, at hun ikke vil bidrage til det fælles hjem nu efter uddannels og arbejde?? Og er det rimeligt, at hun “banker” den ene titusind kronseddel efter den anden ind på hendes konto, mens min kassekredit stiger med minus foran?? Hvad med min tryghed??

Jeg vil gøre alt for at holde sammen på det her, nu da der er et barn at tage hensyn til.