#172602
HJL

Med det navn du har her i debatten troede jeg faktisk du var lidt af en regneark dreng… 🙂 Du kunne jo lave et “excel” ark over de forskellige opsparinger.

Det du skriver om bilen får mig til at tænke på om du ville droppe at få den lavet hvis der ingen penge er på opsparingen. I mine øjne er de poster du nævner, frisør, mobil osv. dels faste udgifter og dels udgifter jeg ville køre over vores forbrugskonto.

I min lille Verden køre tingene således at om konen vil bruge pengene på frisør, tøj eller mad er for mig ligegyldigt bare der er mad nok og ingen overtræk 🙂 reperation af bilen er der penge til på den konto jeg kalder vores “buffer”, den der også bruges til andre lidt større ting. Skulle der komme en stor bilregning tager jeg den fra budgettet og notere jeg i mit excel ark, at jeg har fået lavet bilen så den kan holde i 2 år mere og så krydser jeg ellers bare fingre for at jeg ikke ender ud med at skulle bruge mange penge til en ny bil før jeg har fået sparet nok op på budgettet.

Lige for at slå det helt fast, Danske Bank har almindelig prioritetskonto op til 80 % herefter kan man få et boliglån plus som kan gå op til 95 % belåning. Her vil der være afdrag på boliglånet og dermed vil det beløb man får rentefavør på indlånskontoen blive løbende mindre.

Som jeg har forstået det så har Nordea 100 % prioritetslån uden afdrag. Jeg sad nettop og søgte lidt information om det på deres hjemmeside men det syntes som sunket i jorden, det har de da stadig ikke?