#172566
Anonym

thsv, eks. har jeg nu xxx kr stående på vores budget. Det passer med der er nok til fremtidige regninger, plus lidt ekstra for at sikre der er nok (der overføres ca et par hundrede mere om måneden end der burde).
På vores opsparing har jeg yyy kr, som matcher de udgifter vi har til frisør, mobil, sport, gaver, bilreparation osv.

Hvis jeg blander dem sammen, hvordan bibeholder jeg så overblikket over, hvor meget der fx er til bilreparation, så jeg ikke trækker for meget?
Det er for jer en bunke penge, og mangler der noget, overfører I til det, ikke? Det er ikke til at finde ud af, hvorfor der er for lidt på opsparingen/budgetten, vel?

Som jeg skrev et sted ovenfor, så selvom Totalkonto princippet tiltaler mig mest, er det ikke sikkert det tiltaler mig så meget, at jeg vil ofre 3% i huslånsrente (9000 om året, fx).
Det er bare først gået op for mig nu, at det kører sådan. Så derfor spørger jeg indt il, hvordan andre får det til at køre på denne måde. Måske jeg ikke har overvejet alle muligheder.

HalliHallo, Danske Bank kører Prioritetskontoen på samme måde som Nordea, ser det ud til. Eller har jeg læst forkert derinde?

thsv, hvordan var jeres tidligere universalkonto og hvordan gør I helt specifikt nu, hvis jeg må spørge. Altså hvordan er jeres opsparing (hvilke poster) og hvordan bevares overblikket osv.