#172416
Anonym

Ja du taler som du har forstand til skøre kone!

Come on, dybeste set ønsker jo overhovedet ikke at få noget råd i dette forum. Og du bliver decideret sur og agressiv, når nogen velmenende fortæller dig, at det du foreslår er en rigtig dårlig og dyr løsning.

Så ærlig talt synes jeg du nu uden yderligere argumentation skal følge din “vi alene vide attitude” og gøre præcist hvad du vil. Det er dine penge, og hvis du ønsker at indlade dig på quicklånsselskaberne selv om de klart (også i et 18 mdr. perspektiv) er dyrere end et boligprioritetslån i banken (med pant indenfor 80% af ejendomsværdien) og selv om du ikke har undersøgt mulighederne for førindfrielse af quicklånet til bunds, jammen så kan vi andre da være fuldkommen lige glade. Det er din privatøkonomi, din beslutning og dig selv der hæfter for konsekvenserne af din beslutning.

Noget helt andet er så at muligheden for at låne 300.000 uden sikkerhed for langt de fleste ikke er en reel mulighed. Tror du virkelig at det er i Ingvar Kamprads ånd (IKEAs stifter) at låne penge ud for sine blå øjens skyld? Trod du ikke at IKANO har så godt styr på kreditrisikoen, at IKANO kun låner blanko ud til folk som helt entydigt har meget lav risiko. Vi taler formentlig om at den samlede gæld ifølge seneste årsopgørelse skal ligge på under 40% af den offentlige ejendomsvurdering.

Hvis du ikke kan få et billigt banklån i Danske Bank og Nordea, så kan du være evigt forvisset om, at du heller ikke kan få det hos IKANO Finans. Men held og lykke med forsøget!