Forside Fora Privatøkonomi Billigste åop Billigste åop

#172384
Anonym

Tag dig lige sammen og forhold dig rationelt/analytisk til problemstillingen i stedfet for at basere din beslutning på følelser og fordomme!

Hvis du tager et prioritetslån til 2,75% – 4,75% i rente og på toppen af det betaler 2% i oprettelse og 1,5% i tinglysning, som du fordeler over 18 mdr., så kommer det sgu da aldrig til at give 12%

Du lander ÅOP’en på et prioritetslån på 5,0%-7,0% !

Hvis du ikke kan få det billige prioritetslån i Danske Bank, så afspejler det lige netop, at du ikke har særlig meget luft i din privatøkonomi. Eller formuleret på en anden måde, så er din privatøkonomi ikke er god nok til at du kan give den slags dyre gaver.

Og nej, antagelseom at en pony holder værdien er ganske enkelt ikke gangbar. En hurtig googling viser at gennemsnitslevetiden på en pony næppe er over 20 år.

Hvis vi antager at din pony er 5 år gammel og dermed har en restlevetid på 15 år, så skal investgeringen afskrives lineært med 1/15 = 6,67% pr år. På 18 måneder giver det en afskrivning på 10% svarende til 30.000 kr. Det er squ ikke bedre end en bil det årlige værditab på en brugt bil!