#172308
Anonym

Hvis jeg må blande mig.

Ja jeg sidder og læser disse indlæg mest for fornøjelsens skyld. Jeg forstår excel mht til tonen på Mybanker og synes også den til tider er hård. Jeg synes dog ikke at test er en der skal flames. Test er en af de erfarne brugere ja men jeg synes ikke at han går over grænsen.
Der hvor jeg mener man går over grænsen er hvor man kalder folk løgnere eller sviner folks profession fordi de ikke tager sig tid til at stave/rette deres indlæg på et internetforum.
Hvis folk sviner folk på denne måde mener jeg dog at de skal have af samme skuffe. Folk der kaster med lort fortjener lort.
Test udtalelse om alkeholisme mener jeg er urelevant og hvis man føler sig truffet der (uden at være alkoholiker) er det flueknepperi.
Just my 10 cents…. Min meaning er selvfølglig ikke en skid mere værd end i andres, jeg læser bare en del her inde og kunne ikke lade være med at blande mig.

PS klokken er 0130 familien er gået i seng jeg ligger på sofaen og drikker lidt wiskey og rødvin. Jeg gider ikke læse mit indlæg igennem for fejl og så er jeg endda folkeskolelærer….
Nu vil jeg gå ud og pisse…. 6 ugers ferie !!!