#172296
Anonym

Var nu af den opfattelse, at det var generelt set, man kaldte det en sygdom. Kan godt se der er en lille procentdel på Google, der ikke gør.
Det er nu noget både alkoholikere og afvænningsstederne selv kalder det. Men lad den da ligge, hvis du ikke er enig – det er ikke det, debatten handler om. Så kan man gå meget i petitesser, da.

“Sammenhængen mellem alkoholime og sygdom er ikke at du tror det ene er en sygdom, men at de grundlæggende bygger på et selvbedrag og en virkelighedsflugt.”
Så det handler ikke om en afhængighed? Det kan diskuteres, men jeg synes det er en anden snak. Jeg forholder mig ikke til det eksempel mere, da vi er uenige om hvad alkoholisme er.

“man tror man kan låne sig til et bedre liv eller at der er et bedre liv på bunden af flasken.”

Du bliver ved med at være uklar om, hvorvidt du snakker om lån man ikke kan betale tilbage, eller lån til hus, bil eller måske endda forbrug, hvor man godt kan klarer ydelsen.

“men exel en af de rigtigt god ting ved at lev i dk er at man frit kan udtrykke hvad man mener uanset om folk som dig med deres manipulerede liggende andre folk ord i munden og højre moralske tanker om at de er bedre helst ville forbyde det.”

Okay, jeg tror bare, jeg lader den ligge her… Vi kommer ikke videre 🙂