#172284
Anonym

Nej, man hjælper ikke alkoholikere på den måde. Men jeg mener ikke det er en sygdom at låne! Og jeg tvivler på det er rart at blive dunket i hovedet med den holdning. Der er forskel på lån!

Du må helt selv vælge om du vil hjælpe eller ej, forstår ikke lige det der “følgeslutning uden grundlag”. Mener du, at jeg antager noget forkert om dig? Det jeg skrev med, at jeg forstår godt du ikke vil hjælpe når det er ang. “Hvor får jeg lån, når jeg er i RKI?” og lignende, hvor jeg med “hjælpe” mener “hjælpe med at skaffe lån i deres situation”.

Det var heller ikke nødvendigvis rettet mod dig og at du gjorde alle de ting, jeg skrev, jeg synes var uhensigtsmæssige at gøre mod folk herinde.
Har kigget på dine kommentarer til Heid i hendes tråd, og du har svaret høfligt og været behjælpsom, trods at du har haft en forsigtig tilgang til det. Du har givet hende gode råd og kommentarer, for at sikre hun havde tænkt det godt igennem.
Sådan noget synes jeg er helt fint 🙂

Og naturligvis kan der forekomme disse “upassende kommentarer” som folk kom med i hendes tråd, sådan er internettet ja. Men det betyder ikke det skal være okay, eller at man ikke kan opfordre til det sker mindst muligt og blive enige om, det er upassende.

Det med RKI lån, kan godt se Mybanker ligger højt når man søger på det. Men det må jo bare være fordi, mange kigger herind. Det kan man ikke rigtigt ændre ved, og folk skal jo have lov at spørge. De skal bare ikke forvente, folk er villige til at hjælpe dem endnu længere ud i uføre, hvis det virkelig står skidt til.
Så som sådan syhnes jeg ikke sådan en rating gør noget 🙂