#172274
Anonym

TAK Exceel (kan ikke lige huske om det staves således:-)
Tak vendelbo osv. Det er sådanne nogle som jer, der gør, at man føler sig velkommen. Det er sådanne gode mennesker med konstruktive råd og syn på tingene, der gør at man føler sig OK.
Jeg har personligt været noget “ked” af, at folk troede, at jeg løj om, at lån var gået igennem, havde vi fået huset, folk havde tjekket på forskellige sider om, der nu var gået lån igennem den den pris osv. Folk der kritiserede, at man var en dårlig staver, var man overhovedet folkeskolelærer osv.
Det værste er, at der ikke engang blev skrevet undskyld osv. Det gør, at jeg havde tænkt mig at holde mig langt fra dette forum.
Min nysgerrighed (samt mails om at der var dukket nye indlæg på på Mybank) gjorde, at jeg lige kiggede ind en ekstra gang…. OG hvor blev jeg lykkelig over, at folk som Exceel og andre (husker ikke deres navne), havde taget mig i forsvar. Det glæder jeg mig over den dag i dag.
Ved godt spørgsmålene ikke er på et vildt højt niveau, men jeg var bare ivrig, spændt osv. og ville høre, hvad I troede osv.