#172238
Michael

Det har du ganske ret i. Google’r man ordene “rki” og “lån” dukker Mybanker op som nr. 2 på listen, så når folk desperat sidder og søger løsninger på deres problemer klokken kvalme så er det jo nemt at tilmelde sig og skrive et indlæg.

Problemet er blot som GP ganske rigtigt skriver, at der ikke ER den nemme løsning på problemerne som der håbes på. Man kan ikke hverken købe hus med 3-400.000 i minus eller låne uden sikkerhed når man er registreret i RKI og når spørgeren får dette at vide – håndfast, men ikke på en svinsk måde – så bliver vedkommende mopset og så er det at tråden løber af sporet. Det bliver man som mangeårig bruger af sitet træt af og så kan det da godt være at man får skrevet noget som er upassende. Det er blot temmelig trættende at bruge tid på at besvare spørgsmålene på en ordentlig måde hvorefter trådstarter reagerer ved at blive børnefornærmet.

Men hvorfor spørger folk også herinde om de kan købe hus og låne i banken? Hvorfor dog ikke bare spørge banken selv og få svar på spørgsmålet? Der er alligevel ingen her der kan yde et lån, så det kan jo kun tolkes som et forsøg på at blive bekræftet selvom man dybest set godt ved at økonomien ikke er til huskøb eksempelvis.