#172060
HJL

Hej

Nu er der ingen herinde der kender arbejdsgangen i alle landets banker så med mindre du siger hvilken bank du har vil vi have svært ved at svare.

Jeg vil dog umiddelbart mene at det lyder meget mærkeligt at I skal skrive under på boliglånet igen og at det skulle koste jer noget. Banken burde bare kunne lave rente satsen om.

Bilen;

Hvis ikke der er pant skal der ikke tinglyses 🙂 Men der vil selvfølgelig være omkostninger i fbm. oprettelsen til banken. Renten på 6,5 % lyder fin. Hvis den skal længere ned skal du nok ud og indhente tilbud fra forhandleren der ligge væsentlig under.

At banken ikke tager pant i en bil til 100.000 kr. lyder underligt. Et lån uden sikkerhed giver ham/hende nemlig en dårligere indtjening end et billån med sikkerhed. Billån uden sikkerhed belaster bankens basiskapital lige så meget som en usikret kassekredit. Du må have en høj stjerne hos din bankrådgiver 🙂 enten det eller også vil jeg sætte et stort spørgsmål tegn ved om din bankrådgiver følger de regler han har fået udstukket.

100.000 kr. kassekredit/forbrugslån til 6,5 % ER en gave i dagens Danmark.

Mvh HJL