#171956
Jyden

Hvis det kommer der til mener jeg faktisk at det er bankerne der har den største skyld i dette, det er jo dem helt uforståeligt har accepteret denne fridag i forhandlingerne. Det er selvfølgelig også uforståeligt at de ansatte kan komme med sådan et krav med alle de feriedage, omsorgsdage m.v. de allerede har i branchen. Men det siger måske noget om at finanssektoren befinder sig i sin egen osteklokke med mat glas og ikke kan se hvad der foregår i det omkringliggende samfund, hvor åbningstider i butikker m.v. bliver længere og længere. Men pengeinstitutterne tager åbenbart ikke sit elendige image alvorligt, og gør bare hvad der passer dem, og uden skelen til at der er et samfund der skal fungere.
Jeg har hele mit arbejdsliv været ansat i servicevirksomheder der har bemanding 24 timer 366 dage om året for at opfylde samfundets og kundernes ønsker. Men det behøver jo ikke betyde færre fridage mv. det er jo bare på andre tider man arbejder. Og det kan jo være smart nok, hvis man skulle få brug for at komme i et pengeinstitut der kan har kort åbningstid.
Jeg føler det er helt fantasitsk at det ikke er gået op for Finansrådet hvordan mange ser på dem, men det er som om de bare
stå og hyle “Vi klager til EU” hvis der er noget der går dem imod (F.eks. i Northern Rocksagen, eller i FIH/ATP sagen), og råbe “En bankrådgiver er en rådgiver” hvis der en en der er så formastelig og sige det er en “bankrådgiver” er en sælger, eller man skal have statshjælp/garantier hvis man er i vanskeligheder, men landmændene kan bare slå deres dyr ned !!! osv. – hvor er vi på vej hen med denne dobbeltmoral fra Finansrådet og pengeinstitutternes side. Man kan kun sige – tag en tudekiks og om ind i kampen.