#171888
Anonym

Michael:
Jeg blev nok lidt ked af at blive hængt ud som løgner. Jeg vil endda gå så vidt at sige, vil jeg gerne sende en privat mail til dig med en kopi af salgsaftalen:-)
Og så blev jeg ked af, at man som folkeskolelærer ikke må lave en tastefejl… Jeg ved da godt, at der ikke er d i lån…. Det går bare stærkt af og til. Med tre små børn kan man ikke sidde ved Internettet i mere end få minutter af gangen….
Test: Tak for dine gode råd:-)
Det er rigtigt det med skum,.. Men tre erfarne tømrere har sagt, at spærene ser fornuftige ud. Det samme gør lægterne men de skal vist skiftes.
Efter alt det I skriver bliver man da også i tvivl om vi kommer til kort økonomisk. Vi har ikke det fulde overblik endnu…
Hvis alt går galt og bilen går i stykker, man bliver arbejdsløs, tænderne skal udskiftes, kloakken skal udskiftes osv. ja så har jeg mulighed for at optage endnu et lån (men kun absolut nødløsning) hos lærernes tjenestelåneforening. 200.000 kr. til max.6 procent rente. Om 2 år stiger jeg i løn. Min mand gør det samme om et par måneder, derudover er han lovet helårsbeskæftigelse fra nu af. Så 6000000 kr er kun en pt. løn.
Men synes selv at vi med en årsløn på mindst 600.000 kr. burde have råd til at sidde for 1,4 mio i et stort hus med nyt tag og evt. vinduer, hvis det kan fåes for 350.000 kr.