Forside Fora Privatøkonomi HJÆLP HJÆLP

#171880
Michael

Det er så også i underkanten så også her har bankrådgiveren firet på de normale krav. 2 voksne og 3 børn bør have et rådighedsbeløb på ~15.000 kr. Det er helt normalt, at transport og opsparing inkluderes i de faste udgifter. 1000 kr. er endda i underkanten for et gammelt hus. Og opsparing til bilen er med i de 1000 kr? Ja, så kommer I nok til at køre i den gamle i rigtig mange år endnu.

Men ok: Din historie kan for såvidt godt være sand. Det er ikke første gang, at der ydes halv- og heldårlige kreditvurderinger. Hvad vil I gøre hvis varmeanlægget står af eller der skal udføres omfattende kloakarbejder? Ja, endnu et lån er nok eneste mulighed og det bliver ikke på gunstige vilkår. En uventet tandlægeregning vil også ødelægge jeres budget og sådan kan man blive ved.

Så tag det her som en kæmpe advarsel: Mange mennesker er gået helt ned med mere eller mindre bundløs gæld pga. “uforudsete” renoveringsprojekter på huset. Når man som jer starter ud med et kæmpe minus er der absolut intet at tære på.

Men held og lykke skal du da have. Jeg ønsker absolut ikke noget dårligt for jer.