#171812
Anonym

Heidi, det kan jeg sgu godt forstå. Ligesom de resterende hundrede, der er kommet herind at vende, blot for at få tilstrækkelige direkte og indirekte spark bagi, så man enten automatisk eller helt frivilligt flyver ud igen!
Det er fandme åndssvagt, man kan have så ringe situationsfornemmelse, at man tror man snakker pænt og ordentligt, bare fordi man ikke bander.

Tror I selv, det er hvad Heid(i?) har brug for? Hun spurgte om kommentarer inden lånet. Hun enten med at få noget hun kunne bruge, efter at have sorteret. Hun fik et lån. Hun kommer glad ind og svarer, fordi nogle har bedt om en opdatering.
Så bliver hun haglet ned med “for dyrt”, “for dårligt husvalg”, “fremtiden bliver dunkel med et hus, der trænger til en kærlig hånd” osv.

Jeg skal ikkeg øre mig til dommer for, om Heidi og co. selv kan ordne det og om der er penge nok. Det synes jeg heller ikke vi skal. Det er tydeligvis ikke det hun kommer efter!
Hun spørger “KAn vi låne så mange” og “Hvad vil banken sige”, ikke “Vil dette være en perfekt økonomisk beslutning?!”.
Nej, så vil alle sgu da spare 150% af huset op, så man også har til opgraderinger, renoveringer og så man kan være helt sikker på fremtidige udgifter. Skal alle præsenteres for den hånende eller nedladende “Det der er ikke optimalt” bemærkning, medmindre man virkelig kan betale huset kontant?

Øv, hvor ødelægger I manges besøg herinde.

Kreditforening: 1 mio. (5% fast-pauselån)
Boliglån: 250.000 (8%) over max 30 år
Tab+omkostninger: forbrugslån 150.000 kr. (10 %)

Er 5% meget for en fast kreditrente? Nej, ikke specielt.
Er 8% meget for banklånet? Næh, ikke når man tænker på de også har et forbrugslån og sikkert ikke havde til indskud.
Er 10% til forbrugslån meget? Jeg har ikke hus og havde ikke familie, da jeg spurgte min og min kærestes banker, og vi skulle give 8-12%. I deres situation kan renten da ikke være ret meget bedre, det er ikke alle der hører til bankernes topkunder. Nogle må nøjes med lidt under, og prøv I lige at find et forbrugslån til 3-4%.

Jeg får spat af så upædagogisk og ugennemtænkt dette forum (nogle, som regel de samme) ofte er. Bare fordi man ved noget og kan komme med råd, er man ikke også berettiget til at håne eller fortælle noget til folk, som de ikke har bedt om og som man ved, de ikke har brug for at høre.
Hvornår lærer I det, hvor mange skal sige at de nu skriver her for sidste gang? Tænk lige over, hvem I er her for. Jer selv, eller dem I besvarer. Og hvis I kun tænker på jer selv, burde I måske holde jer fra de folks tråde, som ikke har bedt om den feedback I kommer med.
På intet tidspunkt virkede Heidi interesseret i de tilbagemeldinger, hun har fået om at huslånet var utroværdigt, at huset trængte til for meget forbedringer osv.