#171680
Anonym

Der er skam intet racistisk i mine udtalelser, racisme sker på baggrund af fordomme – mine udtalelser bygger alene på erfaring.

Ingen ville jo tage et eksempel som nedenstående seriøst vel?

hej vi er malerfirma mortenskovlange,vi maler ritig got og saiøst og er ritig goe til det.vihar fået klaer men det var dume menesker der ik fostå maling got. vi mange tilfreds kune.hvis du vil ha maled køken jeg maler got.jeg ny adrese ogikke betale regnin men vil du hav malet 300kr m2.

Det er for helvede et firma der udtaler sig, hvis potentielle kunder ikke kan tage en firmahenvendelse seriøst, vælger de så firmaet?

Samtidig ses det jo gang på gang, at det er folk med mindre heldige stave og formuleringsevner der liiiige skal bruge 10.000 fordi deres syge moster er død og derfor er deres netbank gået ned og ingen regninger er betalt – og hvor kan de i øvrigt få slettet deres rki-registering?

Jeg siger ikke, at folk der har svært ved at stave og formulere sig er dumme mennesker. Jeg siger heller ikke, at folk med disse problemer er dårlige til deres arbejde, eller generelt snyder folk. Dog er det nok ikke verdens mest intelligente mennesker, der ikke behersker disse basale ting.